hye guys..cheema here..welcome to my blog..harap korang enjoy wif my blog & feel free to drop your comment here..tq

Tuesday, December 21, 2010

guys..boleh tlg x??

erm..pning da i edit blog ni...tp de je problem nye..da nk give up da ni,,,korng blh tlg x?erm..ok..cuba korng tgk kat atas tu...ada 4 kotak kosong kan?yg wrna hijau,oren,purple and oink tu...ala2 mcm krtas tu....ha...nmpk x??erm..actually ms download template ni kat 4 kotak ksong tu de home,about,dll(x igt la lg 2 tu pe...hehe)..tp bla da settup kat blog,kotak tu jd ksong plak da....mcm mane nk bg ada blik eh tok home,about,dll tu.....nk edit kat HTML x tau mcm mane caranya,...naik pning tgk coding tu........tlong la ye..........plz.....

2 comments:

  1. suke plak cik cheema blog nie..sy suke bace ... i like!!!!!

    ReplyDelete