hye guys..cheema here..welcome to my blog..harap korang enjoy wif my blog & feel free to drop your comment here..tq

~m3 & mY Fr3n~

jom....tgk pic2 yg de ni....

.................................................................
C@m3r0n h!ghL@nD!!!!!!!!!!!!!
~kenangan kite bersama...... ~


  video



  video

..................................................................
b3j@l@n-j@l@n d! m3l@k@....














.....................................................................
video apakah??ekceli ni video review hp sham n hp aku...(samsung galaxy s & samsung galaxy sl)..tukang ambil video ialah k.ain...yg sebenarnya nk test camera je mane yg lg best...sudahnye k.ain pun kompius hp mana yg dia pegang...sbb???sbb dua2 hp tu bntik nye sama je....yg beza nya screen je.....jom tgk...hihihi

  video
....................................................................
KeNanGan KaM!.........

next week da bes praktikal da...tetiba terindu plak kat geng UNISEL...guys..korang rindu kat aku x?????????agak2 ble kt leh lepak 2gether camni lg eh?????












really miss at u guys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
......................................................................

ok korang..seperti yg korang sume sedia maklum hari jumaat adalah hari tok berfoya2(bak kata k.las k..aku ikotkan je......x bek melawan ckp org tua....hehe) dan juga rehat yg panjang iaitu selama 2 jam berbanding dgn hari2 biasa k...so da kata rehat lama kan,ktorang pun g berfoya2 la...pe lg kan....first skali ktorng g KLCC....tah pe tujuan aku pun x tau...lebih tepat ktorng lalu je kat KLCC..tg sebenarnya g menara AM Bank.....terbaik x???mmg sgt bets la...ala...lg pun KLCC tu mmg dibuat khas tok ktorng lalu pun....hahahaha....ok la...pape je tah ngarut..jom tgk pic ni....


semangat tol posing dlm LRT..mesti de org kt ctu nk ckp "budak ni bru sampai MALAYSIA ke pe??"...hahaha





mengumumkan ketibaan Nurul Shue and Lastri Zainun......




ni dia menara AMBANK.....shue jd duta AMBANK sekejap..haha


suasana AMBANK pada hari jumaat...


hahaha..kasi pose ckit k....


k.las da ala2 model x bertauliah da...baik punye posing....shua angkat tgn tringat time school dulu....

cikgu: sape nurul shuhada??
shue: saya cikgu...............(hahahaha)

 sape x penah g KLCC...ni aku tunjuk kan rupa  KLCC k...






uncle tu pun cbuk juga la nk enter frame...aiyo uncle!!!


 ..................................................................
kenangan di CAMERON HIGHLAND.......










da tgk??hehehe......poyo je kan soh tgk pic sndiri..saje je...skali skala nk poyo pe salahnye kan.....bkn slalu pn.....bg la peluang...blh kenal2..(ada ke yg sudi nk kenal dgn aku??hahaha.....suke nk malukan dr sndiri..)erm..ok la....next time aku ltak pic len plak k...pape pn tq sbb sudi tgk pic2 ni....ok la.. da.............................................................

..................................................................